Termeni si conditii

Folosirea acestui site si plasarea unui comenzi pe acesta implica acceptarea termenilor si conditiilor redactati expres si exclusiv in pagina web www.joker-trans.com. S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L. poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita online numai accesand pagina "Termeni si conditii" afisata pe site-ul www.joker-trans.com.

Aceasta sectiune reprezinta reglementarea juridica contractuala a relatiei dintre parti (comerciant si consumator). Potrivit art. 1270 din Noul Cod Civil, contractul valabil incheiat are putere de lege intre partile contractante.

Vizitatorii vor avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. 

1. Cadrul normativ

Site-ul web detinut de S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L. se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:


2.  Informatii privind proprietarul si administratorul

Site-ul web joker-trans.com este detinut si administrat direct de catre S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L. si are sediul social inregistrat la adresa: Sat Chiajna Com. Chiajna,Str. Eroului, Nr.7, Camera Nr.1,Chiajna. 

Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti este J23/2786/2011

Codul unic de Inregistrare este RO RO29252790

Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

Societatea S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L. realizeaza activitatea de prezentare a serviciilor exclusiv prin site-ul www.joker-trans.com, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care desfasoara acte de comert si prezentare a serviciilor. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica.

3. Acceptarea conditiilor de utilizare

Utilizarea site-ului joker-trans.com, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea consumatorului a termenilor si conditiilor detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

In situatia in care consumatorul este de acord cu aceste conditii, solicitam refuzarea in a folosi site-ul nostru de internet sau plasarea vreunei comenzi.  S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile afisate pe site-ul www.joker-trans.com in orice moment fara o notificare prealabila. Avand acest argument la baza, solicitam consumatorilor sa urmareasca in mod periodic eventualele modificari, cel putin inainte de a plasa o comanda. O cauza principala a posibilelor modificari este acela al actualizarii constante al legislatiei nationale incidente comertului online si a prelucrarii datelor cu caracter personal.


4. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe site-ul www.joker-trans.com apartin S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L., prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L. care administreaza site-ul.

Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@joker-trans.com.


5. Incheierea contractului


Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul www.joker-trans.com, cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L., respectiv prin telefon sau email.

Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.

Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de societatea S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L., in termen de 10 zile lucratoare. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Ofertele si preturile afisate pe site-ul www.joker-trans.com sunt valabile atat timp cat raman active (vizibile) online. Preturile pot varia in functie de politica comerciala a S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 24 ore si maxim 30 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata, adresa de livrare). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L., acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri sau preturi.

Produsele sunt disponibile in limita stocului.


6. Limitare raspundere 


Reiteram faptul ca societatea S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L. realizeaza activitatea de comert online exclusiv prin site-ul www.joker-trans.com, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care desfasoara acte de comert. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica.

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului www.joker-trans.com, in totalitate sau partial. Site-ul www.joker-trans.com este gazduit online de catre societatea S.C. CLAUS WEB S.R.L. 


7. Returnarea produselor 

Daca sunteti nemultumit de produsele achizitionate online de pe website-ul www.joker-trans.com si vreti sa renuntati la achizitionarea acetora si implicit sa primiti banii inapoi, se poate aplica procedura de retur a produselor, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Prin contractul la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta. 

Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel: 

1. contractul de prestari servicii a caror executie a inceput deja in baza acordului prealabil al consumatorului; 

2. contractul de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant; 

3. contractul de prestari servicii a unor produse personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. 

Pentru orice detalii sau neclaritati privind modul de returnare a produselor va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe website-ul www.joker-trans.com 

Nu sunt acceptate returnarea produsele ce prezinta zgarieturi, lovituri sau orice alte modificari de orice natura fata de starea avuta la livrarea acestora. Produsele pot fi returnate printr-o echipa de transport din cadrul societatii JOKER LOGISTIC TRUCK SRL, insa fara a depasi costurile initiale de la livrare.


8. Anulare comanda


S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori,  S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate.

S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii:


Preturile produselor sunt calculate personalizat. Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile sunt calculate in RON si contin TVA. Preturile ofertate catre client nu includ taxe de transport. Aceste taxe vor fi trecute in pretul final. 

Conform legilor in vigoare, comanda inaintata online pe acest website se considera un contract intre utilizator si JOKER LOGISTIC TRUCK SRL, iar aceasta trebuie executata de catre ambele parti. JOKER LOGISTIC TRUCK SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii. JOKER LOGISTIC TRUCK SRL foloseste si serviciile de transport ale altor companii.

Responsabilitatea pentru aceste servicii de transport revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de acceptarea utilizarii acestor servicii sa cunoasca si sa accepte termenii si conditiile serviciilor.

9. Protectia datelor


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunica?iilor electronice, site-ul www.joker-trans.com administrat de S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza online sau telefonic.

Scopul colectarii datelor personale este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Consumatorul este obligat sa furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor gresite determina dreptul S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L. de a anula comanda, fiind considerata fictiva.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt sunt comunicate numai de catre consumatorul care plaseaza o comanda pe site-ul www.joker-trans.com. Conform Legii nr. 677/2001, consumatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, consumatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicita stergerea datelor. Daca unele din datele transmise sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la  office@joker-trans.com


10. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.

Daca rezolvarea amiabila nu este posibila, alternativ, potrivit art. 25 din OG nr. 28/2015 privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si comercianti, care transpune prevederile Regulamentului 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, va puteti adresa unei entitati SAL din Romania

Pentru orice problema aparuta in relatia cu S.C. JOKER LOGISTIC TRUCK S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la telefon 0727.787.171 si la adresa de e-mail office@joker-trans.com

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.

 

Doresti informatii suplimentare? Iti stam la dispozitie! contacteaza-ne